2013-04-05 05:51:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nehezen bírja a kritikát

Napi horoszkóp április 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön nagyon ragaszkodó, ám lassan maga sem tudja eldönteni, hogy valóban a partneréhez, vagy inkább a megszokott életformájához ragaszkodik-e. Ha azonban ez a ragaszkodás kölcsönös, akkor tényleg nem szabad feladni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma túlságosan sötét szemüvegen át néz: képes mindenkiről rosszat feltételezni. Ezért jobb, ha emberi kérdésekben inkább ma nem hoz döntéseket, és nem tesz kijelentéseket. A tárgyak ma sokkal barátságosabbak önhöz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jelentősen megnövekedtek a terhei, és ezért néha már úgy érzi, hogy képtelen lépést tartani a kötelezettségekkel. A lelki erő most többet számít, mint a testi, de azért az utóbbiról sem szabad megfeledkeznie. Sportoljon!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nehezen bírja a kritikát. Pedig van olyan hang, ami nem bántani akarja, csupán figyelmeztetni. Persze, ön minél inkább elzárkózik, az a hang annál erősebb, hangosabb lesz. De a jószándékát akkor sem vonhatja kétségbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A családja fontos szerepet játszik az életében. Most érzi csak, hogy minden egoizmusa, szereplésvágya és különcködése dacára is talán a legfontosabbat. Jól teszi, ha gondoskodik róluk, és igyekszik a kedvükbe járni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jobban tenné, ha elűzné a negatív gondolatokat. Ismeri a mondást: „Ne fesd a falra az ördögöt!” Pedig már ez is hibás szólás, helyesen így mondhatnánk: „Fesd a falra a jó angyalaidat!” A nem-eket nem érti a lélek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nem várt fordulatot hozhat ez a nap az életébe. Lehet, hogy első pillanatra megijeszti a lehetőség, de már késő visszafordulnia. Ne aggódjon, biztosan képes lesz megbirkózni a feladattal. Bízzon önmagában!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Meglepődik, hogy egy olyan kollégája áll ki ön mellett, akit eddig ellenségének gondolt. Láthatja, hogy ott is vannak támogatói, ahol nem remélte. És ez a tudásának, szakmai elismertségének köszönhető. Ez túlnő a hiúságon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön kiválóan kommunikál, és sikeresen tud meggyőzni másokat is. Csak az az egy baj, hogy nem állhat mindig mellettük, ha kételyeik támadnak. Ezért úgy érzi néha, hogy lyukas vödörrel kell vizet hordania. De lassan minden megvalósul.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai nap nem alkalmas arra, hogy új dolgokat próbáljon ki. Hiába csábítja az ismeretlen, ne kísérletezgessen! Különösen nem szabad újfajta pénzügyi tranzakciókba kezdenie. A befektetések ma túl kockázatosak lehetnek.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szerencsére péntek van, és ön máris lazít, már a hétvégére gondol. A munkahelyén is valahogy könnyedebb a hangulat, talán egy kisebb fajta ünneplésre is sor kerülhet. Semmiképp ne vonja ki magát belőle! Fontos beszélgetésbe kezdhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma rácáfol álmodozó hírére: kifejezetten racionális, és ráadásul hihetetlenül aktív, tetterős lehet. Erejével, határozottságával meglepheti még a főnökeit is. Üzleti tárgyalásra, kompromisszumkötésre tökéletes ez a nap!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: